Co vše má mít andulka v kleci?

Když chcete svému ptáčkovi poskytnout komfortní prostředí, je důležité, aby jeho klec byla vybavena vším, co potřebuje. Hračky jsou jednou z nejdůležitějších věcí, které má ptáček ve své kleci.

Hračky jsou skvělým způsobem, jak zabavit ptáčka a poskytnout mu potřebnou stimulaci. Oblíbené jsou rozličné dřevěné hračky v kombinaci s bavlněnými provazy, sisalem nebo kůží. Akrylové hračky, vyrobené z tvrdého plastu déle odolají zvědavým papouščím zobákům. Nebo můžete vyšperkovat ptačí klec hračkami s korálky. Kanárci a andulky budou vděční za zrcátko, plíšky nebo zvonek.

Kromě hraček by měla být klec vybavena i dostatkem dřevěných tyčí. Tyče by měly být dostatečně velké, aby ptáček mohl pohodlně sedět a cvičit. Také by měly být dostatečně pevné, aby odolaly zvědavým papouščím zobákům.

Klec by měla být také vybavena krmítkem a napáječkou. Krmítko by mělo být dostatečně velké, aby do něj ptáček mohl nasypat dostatek potravy. Napáječka by měla být také dostatečně velká, aby se do ní vešla dostatečná kapacita vody.

V kleci by měla být také miska na peří. Miska na peří je skvělým způsobem, jak ptáčkovi poskytnout dostatek materiálu na stavbu hnízda.

Klec by měla být také vybavena několika různými budkami. Budky jsou skvělým způsobem, jak ptáčkovi poskytnout soukromí a útočiště.

Vybavení klece pro andulku je velmi důležité. Je důležité, aby klec byla vybavena vším, co potřebuje, aby se cítila v bezpečí a pohodlně. Hračky, tyče, krmítko, napáječka, miska na peří a budky jsou všechny důležité prvky, které by měly být součástí každé klece pro andulku.

Napsat komentář