Jak si ochočit dvě andulky?

Jak si ochočit dvě andulky?

Ochočení dvou andulek může být náročný úkol, ale s odpovídajícím trpělivostí a správnou péčí se vám to podaří. Je důležité, abyste pochopili, že andulky jsou velmi sociální zvířata a že je důležité, aby měly dostatek příležitostí k interakci.

V každém případě doporučujeme dát nejprve obě andulky každou do jiné klece a ty poté umístit vedle sebe. Klece k sobě stále přibližujte a sledujte chování obou andulek. Pokud se zdají být klidné a nebojí se jedna druhé, můžete je spojit do jedné klece.

Pouštějte je ven na střídačku, aby si i nová andulka zvykla na vás a své nové prostředí. Zajistěte, abyste je pozorovali, abyste mohli zjistit, jak se k sobě chovají. Pokud se zdají být ve stresu, je nejlepší je znovu oddělit.

Když se obě andulky cítí bezpečně, můžete je pozorovat, jak si navzájem vyměňují pozornost. Můžete je také vzájemně krmit a chovat se k nim jako k jedné andulce. Umožněte jim, aby si spolu hrály a užívaly si společného času.

Je důležité, abyste věnovali stejnou pozornost oběma andulkám. Ujistěte se, že každá andulka dostane dostatek pozornosti a péče. Je také důležité, abyste je občas oddělili, aby měly i dostatek času samy pro sebe.

Ochočení dvou andulek může být náročné, ale s odpovídajícím trpělivostí a správnou péčí se vám to podaří. S dostatečnou péčí a láskou se vaše andulky stanou milými a oddanými společníky.

Napsat komentář