Co znamená když andulka přivírá oči?

Když andulka přivírá oči, je to znamení, že je spokojená a cítí se bezpečně. Může mít zavřené očíčka, které jsou přivřené až téměř zavřené. Někdy může mít jednu nožičku zabořenou v peří, což je další známka toho, že je v pohodě.

Andulka, která se takto chová, je plně spokojený ptáček. Pokud se k tomu přidá i tyrlíkání, je to znamení, že andulka je v danou chvíli spokojená a nic jí nechybí. Pokud je andulka ve stresu, bude mít oči otevřené a bude se pohybovat v kleci.

Je důležité pozorovat chování andulky a věnovat jí dostatek pozornosti. Pokud je andulka spokojená, bude mít přivřené oči a bude se pohybovat po kleci a bude tyrlíkovat. Pokud je andulka ve stresu, bude mít oči otevřené a bude se pohybovat v kleci.

Všechny andulky jsou jedinečné a mají své vlastní chování. Je důležité pozorovat jejich chování a reagovat na něj. Pokud je andulka spokojená, bude mít přivřené oči a bude se pohybovat po kleci a bude tyrlíkovat. Pokud je andulka ve stresu, bude mít oči otevřené a bude se pohybovat v kleci. Je důležité věnovat andulce dostatek pozornosti a péče, aby se cítila bezpečně a spokojeně.

Napsat komentář