Co mají rádi kočky za jídlo?

Kočky jsou vybíraví, když jde o jídlo. Všichni majitelé koček vědí, že jejich miláčci mají své vlastní preference a záliby. Pokud jde o jídlo, kočky milují ryby a krmivo, ve kterém jsou obsaženy. Ale co mají kočky opravdu rády?

Granule obohacené o ančovičky nebo kapsičky s chutí sardinek jsou u koček oblíbenější. Čím jemnější jsou částečky suché kočičí směsi, tím je kočky mají raději. Kočky mají rády rozmanitost, a proto je dobré, abyste jim dávali různé druhy krmiva.

Kočky jsou velmi citlivé na změny ve své stravě. Pokud změníte druh krmiva, který dáváte své kočce, může se stát, že ji nebude chutnat. Proto je důležité, abyste postupovali opatrně a postupně zvyšovali množství nového krmiva.

Některé kočky mají rády syrové maso, ale není to pro každou kočku dobré. Syrové maso může obsahovat bakterie, které mohou být pro kočky nebezpečné. Pokud se rozhodnete dávat své kočce syrové maso, ujistěte se, že je čerstvé a že jeho kvalita je vysoká.

Většina koček má ráda také syrovou zeleninu. Můžete jim dávat nastrouhanou mrkev, řepu nebo květák. Zelenina je pro kočky zdravá a může jim poskytnout důležité vitamíny a minerály.

Některé kočky mají rády také ovoce. Ne všechny druhy ovoce jsou však pro kočky vhodné. Některé druhy ovoce mohou být pro kočky toxické, takže se ujistěte, že jim dáváte jen bezpečné druhy ovoce.

Vždy se ujistěte, že máte dostatek čerstvé vody pro vaši kočku. Kočky mají rády čerstvou vodu a je důležité, aby měly dostatek tekutin.

Vyživování koček je důležité pro jejich zdraví a dobrou náladu. Je důležité, abyste se ujistili, že vaše kočka dostává správnou výživu a že má dostatek čerstvé vody. Díky tomu budou vaše kočky zdravé a šťastné.

Napsat komentář