Co nedělat kočkám?

Kočky jsou nádherná zvířata, která jsou milována po celém světě. Abyste se o ně správně starali, je důležité vědět, co jim můžete a nemůžete dát k jídlu. Pokud se chcete o svou kočku správně postarat, je důležité vědět, co nedělat.

Krmení kočky je důležité pro její zdraví a dobrou kondici. Ale existuje několik potravin, které byste kočce nikdy neměli dávat. Mezi tyto potraviny patří například čokoláda, luštěniny, cibule, česnek, uzené maso, syrové vejce, alkohol, mléko a ryby.

Čokoláda je pro kočky velmi nebezpečná, protože obsahuje theobromin, který může způsobit otravu. Luštěniny jsou také špatnou volbou, protože obsahují vysoký obsah fosforu, který může způsobit ledvinové problémy. Cibule a česnek jsou také nebezpečné, protože mohou způsobit anémii. Uzené maso je také špatnou volbou, protože může způsobit dehydrataci a průjem. Syrové vejce obsahují salmonely, které mohou způsobit otravu. Alkohol může způsobit otravu a mléko může způsobit průjem. Ryby mohou obsahovat parazity, které mohou způsobit onemocnění.

Kromě toho, co nedělat kočkám, je důležité vědět, co byste jim měli dávat. Kočky by měly dostávat kvalitní krmivo, které obsahuje všechny potřebné živiny. Je také důležité, abyste jim dávali dostatek čerstvé vody.

Je důležité, abyste se o svou kočku správně starali. Je důležité vědět, co jim můžete a nemůžete dát k jídlu. Ujistěte se, že kočce dáváte kvalitní krmivo a dostatek čerstvé vody. Ujistěte se, že se vyhnete potravinám, které jsou pro kočky nebezpečné. Tímto způsobem můžete zajistit, že vaše kočka bude zdravá a šťastná.

Napsat komentář