Co se zbytkem smaženého kapra?

Každý, kdo má rád smaženého kapra, ví, že jeho zbytky se dají naložit a po krátké době nás čeká pochoutka v podobě pečenáče. Příprava nálevu je snadná a rychlá. Stačí smíchat 660 ml octa a 330 ml vody, přidat koření a kořenovou zeleninu, cukr a sůl. Nálev by měl být výrazně sladkokyselý.

Když máte všechny ingredience připravené, můžete začít s přípravou nálevu. Nejprve přiveďte ocet a vodu k varu. Poté přidejte koření, kořenovou zeleninu, cukr a sůl. Nálev by měl být výrazně sladkokyselý.

Nyní je čas připravit zbytky smaženého kapra. Vložte je do nálevu a přiveďte k varu. Poté pomalu vařte po dobu 10-15 minut. Nálev by měl být hustý a měl by mít výraznou chuť.

Po uvaření nálevu vyjměte zbytky smaženého kapra a nechte je vychladnout. Poté je můžete uložit do chladničky a nechat je tam po dobu jednoho až dvou dnů. Po této době jsou zbytky smaženého kapra připraveny k použití.

Když už máte zbytky smaženého kapra připravené, můžete je použít k přípravě pečenáče. Připravte si těsto a nakrájejte zbytky smaženého kapra na kousky. Poté je vložte do těsta a zabalte do pečenáče. Pečte v troubě při teplotě 180 stupňů po dobu 20-30 minut.

A je hotovo! Nyní můžete vychutnat lahodný pečenáč zbytků smaženého kapra. Je to skvělá pochoutka, která se dá připravit za krátkou dobu a za použití jednoduchých ingrediencí. Takže neváhejte a připravte si skvělý pečenáč zbytků smaženého kapra.

Napsat komentář