Čím lepit kameny v jezírku?

Když se rozhodnete postavit jezírko, je důležité vědět, jakým způsobem lepit kameny. Černá montážní pěna AquaForte 500 ml je ideálním řešením. Pěna je vysoce kvalitní a odolná proti UV záření, takže ji není třeba natírat. Je vhodná pro vyplnění a utěsnění spár a prasklin, přichycení kamenů i pro tvarování proudu vody u jezírek, potůčků a vodopádů.

Použití montážní pěny AquaForte 500 ml je velmi jednoduché. Nejprve je nutné vyčistit povrch kamene a poté jej navlhčit. Poté naneste pěnu na povrch kamene a vložte jej do jezírka. Po vytvrzení pěny bude kámen pevně držet na svém místě.

Kromě toho, že montážní pěna AquaForte 500 ml je skvělým řešením pro lepení kamenů, je také skvělým řešením pro vyplnění prasklin v kmenech stromů. Pěna se nanáší na prasklinu a po vytvrzení zůstává černošedá. Pěna je odolná proti UV záření a není třeba ji natírat.

Kromě montážní pěny AquaForte 500 ml existuje ještě mnoho dalších možností pro lepení kamenů. Můžete použít silikonovou pěnu, která je vhodná pro lepení kamenů, ale také pro lepení skla a plastu. Můžete také použít epoxidovou pěnu, která je vhodná pro lepení kamenů, dřeva a kovu.

Nezáleží na tom, jakým způsobem se rozhodnete kameny lepit, je důležité, abyste si vybrali vhodný produkt. Montážní pěna AquaForte 500 ml je skvělou volbou pro lepení kamenů v jezírku. Je odolná proti UV záření, snadno se nanáší a je vhodná pro vyplnění prasklin v kmenech stromů.

Napsat komentář