Co nesnáší pavouci?

Pavouci jsou oblíbenými domácími mazlíčky mnoha lidí po celém světě. Jsou známí pro svou schopnost se šplhat po stěnách a vysokou inteligenci. Existuje však několik věcí, které pavouci nesnáší. Pokud jste majitelem pavouka, měli byste vědět, co je vyhání z vašeho domova.

Citrusy a vinný ocet jsou dvě věci, které pavouci nesnáší. Citrusy mají silnou vůni, která je pro pavouky nepříjemná. Pavouci se budou vyhýbat místům, kde je citrusová vůně. Vinný ocet má podobný účinek. Může být také použit k potírání parapetů a dveří, aby se zabránilo pavoukům ve vstupu.

Pokud máte doma pavouka, měli byste také vědět, že mají rádi suché a teplé prostředí. Nemají rádi vlhkost a chlad. Proto byste měli zajistit, aby se jejich terárium udržovalo v suchu a teplu.

Další věc, kterou pavouci nesnáší, je světlo. Pavouci jsou noční tvorové, kteří se snaží vyhnout přímému slunečnímu světlu. Proto byste měli zajistit, aby jejich terárium bylo umístěno na místě, kde není přímé sluneční světlo.

Pavouci také nesnáší přílišnou pohyblivost. Když se pohybujete kolem jejich terária, mohou se cítit ohroženi a mohou se schovat. Proto byste měli být opatrní, když se pohybujete kolem jejich terária.

Vědět, co pavouci nesnáší, může být užitečné, pokud se snažíte zabránit tomu, aby se dostali do vašeho domova. Mít citrusové plody v misce na pultu vaší kuchyně je skvělým způsobem, jak zabránit pavoukům ve vstupu. Citrusovými slupkami můžete také potřít parapety a dveře. Také byste měli zajistit, aby jejich terárium bylo udržováno v suchu a teplu a aby nebylo vystaveno přímému slunečnímu světlu.

Pavouci jsou fascinující tvorové, kteří se mohou stát skvělými domácími mazlíčky. Je důležité vědět, co je vyhání z vašeho domova, abyste je mohli chovat bezpečně a zdravě. Citrusy a vinný ocet jsou dvě věci, které pavouci nesnáší, a mít citrusové plody v misce na pultu vaší kuchyně je skvělým způsobem, jak zabránit pavoukům ve vstupu (a podpořit zdravé stravování vaší rodiny). Také byste měli zajistit, aby jejich terárium bylo udržováno v suchu a teplu a aby nebylo vystaveno přímému slunečnímu světlu. Když budete dodržovat tyto tipy, můžete si být jisti, že vaši pavouci budou šťastní a zdraví.

Napsat komentář