Jaká zelenina se hodí ke Krevetám?

Krevetová směs je vždy skvělou volbou pro letní večeři. Je lehká, rychlá a chutná. Připravte si o víkendu tuhle dobrotu, vonící létem. K tomu, abyste dokonale doplnili chuť krevet, je důležité vybrat správnou zeleninu.

Nejčastěji se k krevetám hodí cuketa, rajčata, papriky a lilky. Cuketa je skvělá volba, protože je lehká a má jemnou chuť. Rajčata jsou také skvělou volbou, protože jsou plná chuti a vitamínů. Papriky jsou skvělé pro jejich zářivou barvu a lehkou pálivost. Lilky jsou vynikající volbou, protože jsou plné chuti a mají velmi jemnou kůži.

Kromě těchto čtyř druhů zeleniny můžete do krevetové směsi přidat i jiné druhy zeleniny. Můžete přidat ředkvičky, kukuřici, hrášek, mrkev, česnek, cibuli nebo dokonce i brambory. Tyto druhy zeleniny jsou skvělé pro jejich chuť a texturu.

Kromě zeleniny můžete do krevetové směsi přidat i některé druhy koření. Často se k krevetám používají tymián, bazalka, rozmarýn, kurkuma, koriandr, česnek nebo dokonce i chilli. Tyto koření dodají směsi jemnou chuť a přidají jí trochu šťávy.

Kromě zeleniny a koření můžete do krevetové směsi přidat i některé druhy oleje. Obvykle se k krevetám používá olivový olej, ale můžete také použít jiné druhy oleje, jako je například kokosový olej nebo sezamový olej. Tyto oleje dodají směsi jemnou chuť a přidají jí trochu šťávy.

Kromě zeleniny, koření a oleje můžete do krevetové směsi přidat i některé druhy bylinek. Často se k krevetám používají bazalka, tymián, rozmarýn, kurkuma, koriandr nebo dokonce i chilli. Tyto bylinky dodají směsi jemnou chuť a přidají jí trochu šťávy.

Kromě všech těchto ingrediencí můžete do krevetové směsi přidat i některé druhy ovoce. Obvykle se k krevetám používají citrony, limetky, ananas nebo dokonce i mango. Tyto druhy ovoce dodají směsi jemnou chuť a přidají jí trochu šťávy.

Krevetová směs je skvělou volbou pro letní večeři. Je lehká, rychlá a chutná. Připravte si o víkendu tuhle dobrotu, vonící létem. Na zeleninovou směs jsem použila barevné cukety a rajčata. Klidně ale přidejte i jinou zeleninu, třeba papriky nebo lilek. Jak máte chuť a co vaše zahrádka (nebo zahrádka sousedů) urodila. Tak si užijte letní večeři s krevetovou směsí!

Napsat komentář