Co davat Krevetkam?

Krevetky jsou jedním z nejoblíbenějších akvarijních ryb. Jsou velmi oblíbené pro svou krásu a příjemnou povahu. Jsou také velmi odolné a snadno se přizpůsobí různým podmínkám. Pokud chcete, aby vaše krevetky byly zdravé a šťastné, je důležité, abyste jim poskytli správnou stravu.

Krevetky jsou vybíravé jedlíky a mají rády pestrou stravu. Měli byste jim poskytnout speciální i přirozenou potravu. Speciální potrava pro krevetky se obvykle prodává ve formě granulí nebo tablet. Tyto potraviny obsahují všechny potřebné živiny, které krevetky potřebují k udržení zdraví.

Přirozená potrava pro krevetky může být také velmi užitečná. Na přilepšenou byste krevetám měli dávat například komáří larvy, artemie, ale také špenát, cuketu, mandlové listy, listy olše, ale i kopřivy. Fajn jsou také dřívka.

Kromě toho byste měli krevetám poskytnout i některé minerály a vitamíny. Tyto látky jsou důležité pro zdraví krevet. Můžete je nalézt ve speciálních potravinách pro krevetky nebo je můžete přidat do vody.

Krevetky mají rády, když jim dáváte různé druhy potravy. Měli byste jim dávat potravu každý den, ale ne více, než mohou sníst během jednoho dne. Pokud jim dáte příliš mnoho potravy, může to způsobit, že se jim udělá špatně.

Krevetky jsou velmi chutné a mohou být velmi užitečné pro vaše akvárium. Pokud se o ně správně staráte, budou vám věrnými společníky po mnoho let. Důležité je, abyste jim poskytli správnou stravu, která jim poskytne všechny potřebné živiny. Také byste měli dávat pozor na to, abyste jim nedávali příliš mnoho potravy.

Napsat komentář