Jakou přílohu ke Krevetám?

Krevety jsou nejoblíbenějším proteinem z mořských plodů ve Spojených státech. Pokud se chystáte připravit krevety, měli byste se zamyslet nad tím, jakou přílohu k nim servírovat. Krevety mohou být připraveny na mnoho způsobů a mohou být servírovány s různými druhy příloh.

Krevety jsou vynikající samy o sobě, ale mohou být také servírovány s různými druhy příloh. Některé z nejoblíbenějších příloh ke krevetám jsou česnekový parmezán, andělské vlasové těstoviny, coleslaw, polenta, pečené červené bramborové klínky, cajunská omáčka, rizoto (krevetové rizoto), cilantro limetková rýže, citronový chřest, orzo a další.

Česnekový parmezán je jedním z nejoblíbenějších příloh ke krevetám. Tento recept je snadno připravitelný a je plný chutí. Stačí smíchat parmezán, česnek, olivový olej, citronovou šťávu, sůl a pepř. Směs se pak přidá do vařených těstovin a servíruje se s krevetami.

Andělské vlasové těstoviny jsou dalším oblíbeným receptem, který se hodí ke krevetám. Tento recept je vyroben z másla, česneku, citronové šťávy, parmezánu a andělských vlasů. Směs se přidá do vařených těstovin a servíruje se s krevetami.

Cole Slaw je také oblíbenou přílohou ke krevetám. Tento recept je vyroben z bílého jogurtu, majonézy, hořčice, cukru, soli, pepře a kyselého zelí. Směs se přidá do vařeného kyselého zelí a servíruje se s krevetami.

Polenta je dalším oblíbeným receptem, který se hodí ke krevetám. Tento recept je vyroben z másla, parmezánu, soli, pepře a polenty. Směs se přidá do vařené polenty a servíruje se s krevetami.

Pečené červené bramborové klínky jsou dalším oblíbeným receptem, který se hodí ke krevetám. Tento recept je vyroben z červených brambor, másla, soli, pepře a česneku. Směs se přidá do pečených bramborových klínků a servíruje se s krevetami.

Cajunská omáčka je dalším oblíbeným receptem, který se hodí ke krevetám. Tento recept je vyroben z česneku, cibule, papriky, rajčatového protlaku, Worcesterské omáčky, soli, pepře a cajunského koření. Směs se přidá do vařené cajunské omáčky a servíruje se s krevetami.

Rizoto (krevetové rizoto) je dalším oblíbeným receptem, který se hodí ke krevetám. Tento recept je vyroben z másla, cibule, rýže, vína, parmezánu, soli, pepře a krevet. Směs se přidá do vařeného rizota a servíruje se s krevetami.

Cilantro limetková rýže je dalším oblíbeným receptem, který se hodí ke krevetám. Tento recept je vyroben z másla, cibule, rýže, limetkové šťávy, cilantro, soli, pepře a krevet. Směs se přidá do vařené rýže a servíruje se s krevetami.

Citronový chřest je dalším oblíbeným receptem, který se hodí ke krevetám. Tento recept je vyroben z másla, citronové šťávy, soli, pepře a chřestu. Směs se přidá do vařeného chřestu a servíruje se s krevetami.

Orzo je dalším oblíbeným receptem, který se hodí ke krevetám. Tento recept je vyroben z másla, cibule, rajčatového protlaku, parmezánu, soli, pepře a orzo. Směs se přidá do vařeného orzo a servíruje se s krevetami.

Ať už se rozhodnete servírovat krevetám česnekový parmezán, andělské vlasové těstoviny, coleslaw, polentu, pečené červené bramborové klínky, cajunskou omáčku, rizoto (krevetové rizoto), cilantro limetkovou rýži, citronový chřest nebo orzo, můžete si být jisti, že budete mít skvělou přílohu ke krevetám. Každý z těchto receptů je snadno připravitelný a je plný chutí. Takže se pusťte do vaření a užijte si tyto skvělé přílohy ke krevetám.

Napsat komentář